Fötter i röda gymnastikskor som springer upp för blå trappa

Välkommen till Elevhälsoportalen skola

Här får du och din skola stöd i det hälsofrämjande arbetet

Teckning som föreställer coronavirus i blått, grönt och gult

Håll koll på pandemi- och vaccinationsläget

På sidan Covid-19 och elevers hälsa finns länkar till aktuell information och användbart material som vänder sig till personal, barn och unga. Här finns också  information till skolsköterskor om covid-19-vaccination i skolan.

Förksolemiljö alternativt klassrum för yngre barn, med färglada mattor, leksaker och bord och stolar.

Nu kan skolor i Stockholms län få skräddarsydd allergiutbildning

Våra allergiexperter från Centrum för arbets- och miljömedicin utbildar personalen i hantering av allergier och om allergiförebyggande arbete inom er verksamhet. Utbildningen kan ske på plats eller digitalt.

Färgglada pennor på rad

Länka till Elevhälsoportalen från Skolplattformen

Ni vet väl att Stockholmsskolor kan länka till Elevhälsoportalen från Min skola på Skolplattformen? Det går också att länka till oss från er EHT-yta. På så sätt har ni enkelt tillgång till evidensbaserat, hälsofrämjande material.

Färgpennor på rad i olika färger och olika längder

Missa inget viktigt!

Elevhälsoportalen skickar cirka fyra till sex gånger om året ut inbjudningar till olika seminarier och information om viktiga händelser inom elevhälsa. Anmäl din e-postadress för att ta del av utskicken.

Intresseområde
8 vita pins med facebooklogotyper

Följ oss på Facebook

Gilla Elevhälsoportalens Facebooksida för att få de senaste uppdateringarna om vad som händer på portalen och inom elevhälsa generellt.

Genom att gå med i vår Facebookgrupp (Elevhälsoportalen VIP) kan du ställa frågor samt utbyta information och tips med kollegor vad gäller hälsofrämjande arbete i skola och förskola. Som medlem i gruppen får du även förhandsvisningar och kan vara med och påverka innehållet i portalen.

Gilla Elevhälsoportalens Facebooksida

Gå med i Elevhälsoportalen VIP