Fötter i röda gymnastikskor som springer upp för blå trappa

Välkommen till Elevhälsoportalen skola

Här får du och din skola stöd i det hälsofrämjande arbetet

Teckning som föreställer coronavirus i blått, grönt och gult

Håll koll på pandemi- och vaccinationsläget

På sidan Covid-19 och elevers hälsa har vi samlat de viktigaste länkarna till aktuell information och användbart material som vänder sig till personal, barn och unga.

Grå pusselbitar mot gul bakgrund

Vi hjälper er att tolka och använda skolans elevhälsodata!

Har er skola mottagit Elevhälsoportalens rapport med aggregerade elevhälsodata för läsår 2019/2020? Då är ni välkomna att anmäla er till vår workshop 21 oktober. Vi hjälper er att få så stor nytta av rapporten som möjligt och erbjuder expertrådgivning utifrån er aktuella situation. Platserna är begränsade och först till kvarn gället!

Förksolemiljö alternativt klassrum för yngre barn, med färglada mattor, leksaker och bord och stolar.

Nu kan ni i Stockholms län få skräddarsydd allergiutbildning på er skola

Våra allergiexperter från Centrum för arbets- och miljömedicin kommer ut och utbildar personalen i hantering av allergier och om allergiförebyggande arbete inom er verksamhet.

Färgpennor på rad i olika färger och olika längder

Ta del av våra inbjudningar och informationsutskick

Elevhälsoportalen skickar cirka en gång i månaden ut inbjudningar till olika seminarier och information om viktiga händelser inom elevhälsa. Lägg till din email till vår utskickslista för att ta del av utskicken.

 

Ja, jag vill ha inbjudningar och viktig information från Elevhälsoportalen.

8 vita pins med facebooklogotyper

Följ oss på Facebook

Gilla Elevhälsoportalens Facebooksida för att få de senaste uppdateringarna om vad som händer på portalen och inom elevhälsa generellt.

Genom att gå med i vår Facebookgrupp (Elevhälsoportalen VIP) kan du ställa frågor samt utbyta information och tips med kollegor vad gäller hälsofrämjande arbete i skola och förskola. Som medlem i gruppen får du även förhandsvisningar och kan vara med och påverka innehållet i portalen.

Gilla Elevhälsoportalens Facebooksida

Gå med i Elevhälsoportalen VIP