Bortvänt barn som gnuggar sig i ögonen

Välkommen till webbinaruim om att förebygga och hantera allergier i förskolan

Torsdag 15 april bjuder Elevhälsoportalen in till webbinarium om allergi i förskolan. Hör allergiexpert Marina Jonsson prata om hur förskolan kan förebygga allergi i förskolemiljön.

Denna termins seminarium blir i digital form och vi har bjudit in vår allergiexpert Marina Jonsson för att prata om hur förskolan kan arbeta för att förbygga och hantera allergi i förskolemiljön.

Allergier hos barn ökar och studier visar att de ofta blir försämrade i förskolemiljön. Därför är det en viktig uppgift för förskolan att arbeta allergiförebyggande. Marina Jonsson, allergisamordnare inom Region Stockholm och forskare vid Karolinska Institutet kommer under detta webbinarium att ge konkreta tips på insatser baserade på forskning och det kommer även vara möjligt att ställa frågor.

Anmälan

Webbinariet är kostnadsfritt och erbjuds alla som arbetar inom förskolan i Stockholms län. Anmäl dig, dina kollegor och medarbetare till elevhalsoportalen.slso@sll.se innan den 13/4. Skriv förskola samt namn och, yrkesroll på alla deltagare.

Vi ses den 15 april!

 

Publicerad 2021-03-11