Barn kikar fram mellan sina färgglada målade händer

Här får du och din förskola stöd i ert hälsofrämjande arbete

Välkommen till Elevhälsoportalen förskola

Här får du och din förskola stöd i det hälsofrämjande arbetet

Förksolemiljö alternativt klassrum för yngre barn, med färglada mattor, leksaker och bord och stolar.

Nu kan förskolor i Stockholms län få skräddarsydd allergiutbildning

Våra allergiexperter från Centrum för arbets- och miljömedicin utbildar personalen i hantering av allergier och om allergiförebyggande arbete inom er verksamhet. Utbildningen kan ske på plats eller digitalt.

Två kollegor står bakom glasvägg framför dator och samtalar.

Bli referensgruppsmedlem!

Elevhälsoportalen söker fler medlemmar till sina referensgrupper. Arbetar du i förskola eller skola i Stockholms län och engagerar dig för barns hälsa? Då vill vi gärna att du ska vara med. Gruppen träffas cirka två gånger om året för att utvärdera och ge förslag på utveckling av Elevhälsoportalen.

Färgpennor på rad i olika färger och olika längder

Missa inget viktigt!

Elevhälsoportalen skickar cirka några gånger om året ut inbjudningar till olika seminarier och information om viktiga händelser inom elevhälsa. Anmäl din e-postadress för att ta del av utskicken.

Anmäl dig för att få nyhetsbrev

Intresseområde
8 vita pins med facebooklogotyper

Följ oss på Facebook

Gilla Elevhälsoportalens Facebooksida för att få de senaste uppdateringarna om vad som händer på portalen och inom elevhälsa generellt.

Genom att gå med i vår Facebookgrupp (Elevhälsoportalen VIP) kan du ställa frågor samt utbyta information och tips med kollegor vad gäller hälsofrämjande arbete i skola och förskola. Som medlem i gruppen får du även förhandsvisningar och kan vara med och påverka innehållet i portalen.

Gilla Elevhälsoportalens Facebooksida

Gå med i Elevhälsoportalen VIP